Augustus 2022

Ik heb een labrador genaamd Quinten van ruim 7 jaar oud. Hij was heeel blij dat hij niet mee moest in de cabrio naar Italie en Oostenrijk maar zijn eigen vakantie kreeg in Kiki's Hondenhotel. Dagelijks konden wij zien waar hij allemaal van aan het genieten was. Het erf, de grasvelden, de zandbak, de aandacht, de vrijheid, leuke vriendjes en vriendinnetjes, kortom een top vakantieplek voor hem. Hij wil graag weer terug en wij gaan met veel gerustheid vaker op vakantie zonder Quinten. Frederiek je hebt een fantastische locatie. Ik ben heel blij met de "ballotage" zodat Quinten inderdaad een top vakantie heeft. Mijn complimenten voor een super hondenhotel.

 

Augustus 2022

Heel fijn hondenhotel voor honden vanaf 5 jaar. Mijn beagle gaat er met veel plezier naartoe. Ik kan haar hier met gerust hart achterlaten wetende dat ze net zo goed wordt verzorgd als thuis. Geen hokken, maar een warme huiskamer met een groep honden die zorgvuldig worden geselecteerd. Ik kan zelf met een gerust hart op vakantie.

 

Augustus 2022

Vandaag onze Bo weer opgehaald na een heerlijke vakantie. En wat heeft hij het weer fijn gehad bij Frederiek! Via de filmpjes op Instagram en Facebook konden we toch elke dag volgen hoe Bo de dag doorbracht. Heel fijn om te zien hoe ze lekker spelen of gewoon heerlijk liggen te chillen op het grote terrein. Wat een prachtige locatie! Bedankt weer Frederiek, voor alle goede zorgen en tot de volgende keer! Bo gaat jullie en zijn vakantievriendjes ( vooral Fien natuurlijk ๐Ÿฅฐ ) nog missen denk ik. ๐Ÿ˜‰

 

Juli 2022

Absolute aanrader! Wat een geweldige plek. Toen wij onze vliegvakantie boekten, gingen we met een bezwaard gevoel op zoek naar een hondenhotel wetende dat dit vaak veredelde asiels zijn waar honden het overgrote gedeelte van de dag in een kennel zitten. Voor onze asielhond uit het buitenland geen fijn vooruitzicht. Hoe anders is Kiki’s Hondenhotel. Honden worden opgevangen in huiselijke kring op een prachtige woonboerderij waar ze vrijuit kunnen scharrelen in het groen en onderdeel uitmaken van de roedel. Om er zeker van te zijn dat de hond in deze roedel past, vindt er vooraf een selectie plaats. Wij zijn onder de indruk van de kennis en kunde van de eigenaresse van Kiki’s Hondenhotel. We hebben veel van haar geleerd over onze hond, die net als wij een geweldige vakantie heeft gehad! Kijk vooral ook op het Instagram account van Kiki’s Hondenhotel.

 

Juni 2022

Ik heb Frederiek van Kiki’s Hondenhotel benaderd om te kijken of er nog plaats was voor onze 2 lieve Golden Retrievers. Het hotel was bijna vol voor de gewenste periode en ze was uiterst kritisch in haar selectie. Die getuigt van haar professionalisme: ze wilt zeker zijn dat de honden een fijne tijd bij haar zullen hebben. Heel goed onderbouwd legde ze me uit dat het deze periode (piekseizoen in de zomer) misschien niet de juiste was voor onze honden in haar hotel. Frederiek gaf suggesties voor alternatieven en gelukkig vond ikzelf ook nog een andere oplossing. We zijn dus niet bij Kiki’s beland maar op basis van de correspondentie-ervaring met Frederiek zal ik het hondenhotel zeker weer in overweging nemen voor een eventuele volgende keer. Kiki’s Hondenhotel denkt met je mee.

 

December 2021

Na een paar adresjes geprobeerd te hebben voor vakantieopvang voor mijn hond uiteindelijk Kiki’s hondenhotel gevonden. Een waar paradijs! De communicatie met Frederiek is heel prettig, zij reageert snel en is zeer kundig. Zelfs heel kort van tevoren kon zij mij nog helpen. De plek die zij biedt is fantastisch. De honden kunnen naar buiten (en binnen) wanneer ze zelf willen. Er is een heerlijke ruimte binnen met speeltjes en kussens/manden en Frederiek heeft volop aandacht voor de honden die heerlijk om haar heen kunnen scharrelen. Ik ben fan, en mijn hond ook!

 

Zomer 2021

Een heerlijke vakantie plek voor onze Puck. Omringt door lieve honden, heel veel ruimte, vrijheid en gezelligheid. Een echte aanrader. Familie Hilhorst

 

Zomer 2021

Wat een heerlijk hotel voor je viervoeter. Alles wat je wenst voor je hond! Frederieke heeft een grote passie voor de dieren, is verzorgend, lief, schoon en heeft alle aandacht voor ze. De honden hebben alle ruimte om te spelen, rennen, graven en met water te spelen. En als de hond moe is kan hij rustig in het woonhuis in zn eigen mandje rusten/slapen. Een groot compliment voor Frederieke.

 

Februari 2021

Warme gastvrouw en een prachtige veilige en rustige locatie waarbij de honden het heerlijk hebben! Kleinschalig en liefdevol, precies wat je zoekt.

 

Januari 2021

Leuk hondenhotel , waar je op Instagram alle avonturen van de honden kunt volgen.Je ziet dat de honden veel plezier hebben en genieten van de vakantie...๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

 

Mei 2021

Super blij met Kiki, want wat is er fijner om je hond ook vakantie te gunnen. En vakantie hebben ze daar. Zelfs mijn doodsbange lilly die haar verleden nooit helemaal kwijt raakt. De rust,de ruimte, en de liefde voor honden vind je bij Kiki. Zou er voor mezelf zo een weekje willen boeken als dat mogelijk zou zijn. Tot snel :0)

 

Oktober 2020

Superfijne 5 sterren lokatie!! Aanrader!

 

Augustus 2020

In huiselijke sfeer worden onze beide honden vriendelijk en enthousiast ontvangen. De eigenaar is deskundig en liefdevol: ze voelden zich snel op hun gemak. We merkten vooral bij het ophalen, hoe ontspannen hun verblijf is geweest! Hele fijne en mooie plek voor honden. Absolute aanrader! Communicatie met eigenaar is ook heel prettig.

 

Juli 2020

Hele goede ervaringen met Kiki’s Hondenhotel, ons hondje Gibbsy doet niets liever dan logeren op dit adres en voor ons geeft het een zeer geruststellend gevoel om te weten dat ze zo goed verzorgd wordt tijdens onze vakanties. Het is voor de honden een groot paradijs. Het is jammer dat mensen, hier niet mogen komen logeren. Anders zouden we zeker bij Kiki’s hotel inchecken.๐Ÿ˜Š....maar dit fantastische hotel is alleen voor honden.... er wordt super voor ze gezorgd.... zwemmen... wandelen.... spelen..en chillruimte waar ze heerlijk kunnen uitrusten.... het is een waar hondenparadijs....

 

September 2019

Een heerlijke vakantie gehad mede door de goede zorgen van Kiki's Hondenhotel voor onze hond Moesha. Moesha heeft net zo als wij een mooie vakantie gehad. De honden bij Kiki's Hondenhotel krijgen alle aandacht en veel mooie wandelingen op de mooiste bos, heide en strandomgevingen, geen wandeling is hetzelfde en de honden genieten zichtbaar en hebben plezier (te volgen op social media, heel erg leuk) maar ook momenten van rust , fantastisch, dank voor alles , we komen zeker terug

 

2018

Mijn teckel Joep komt al een aantal jaren bij Kikí's Hondenhotel. Hij vindt het fantastisch! Frederieke is een ontzettende leuke, lieve vrouw met ontzettend veel ervaring en kennis. Ze weet precies wat ze doet en wat het juiste is voor je hond. Wat ik als baasje erg fijn en leuk vindt, is dat je je hond kunt volgen via social media en dat geeft je een fijn gevoel als je ver van huis bent. Ze plaatst zo veel mogelijk foto's en filmpjes van de avonturen die ze samen beleven. Van het strand tot het bos, ze komen overal. Voor ons is het het allerbelangrijkste dat onze hond ook vakantie heeft als wij vakantie hebben. 1 ding is zeker, als je je hond bij Kiki's hondenhotel brengt ben je daarvan verzekerd!

 

2017

Mijn hond, Noortje, een cocker spaniel van bijna 12 jaar, komt al een jaar of 2 bij Kiki's hondenopvang. tot grote tevredenheid. Deze maand werd mijn moeder zo ziek, dat ik voor haar en mijn vader moest zorgen. Bijna al die tijd is Noortje bij Kiki geweest. Noortje heeft sinds deze zomer suikerziekte en moet 2 x per dag insuline toegediend krijgen. Daarnaast krijgt ze ook speciale voeding. Kiki heeft het allemaal van me overgenomen en heeft ook stappen ondernomen toen ze het allemaal niet vertrouwde. Ze is met Noortje naar de dierenarts gegaan en heeft hem op de problemen geattendeerd, met enige klem , Resultaat : er bleek meer aan de hand te zijn met Noortje. Ze heeft ook enzymen nodig om het zetmeel uit de voeding op te nemen (ze poepte het gewoon weer uit). Met al deze zorg en aandacht begint Noortje weer de oude te worden. De glucose waarden van haar bloed zijn weer goed, de ontlasting is weer normaal, ze groeit weer en ze kwispelt weer. Hulde voor dit fantastisch opvang adres !