Kennismaken en Wennen

Wacht niet met kennismaken tot je vakantie al gepland is. WhatsApp mij  ↑  voor de mogelijkheden van een kennismaking vóór je je vakantie hebt geboekt. Op die manier heb je geen stress meer als je eenmaal een heerlijke vakantie hebt uitgezocht of geboekt.

 

Kennismaking en 2 wendagen met 1 overnachting doe ik gelijktijdig.

 

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

 

Je komt kennismaken met je hond,  in de ochtend. En als dat allemaal goed gaat blijft hij/zij meteen de rest van de dag, die nacht en de volgende dag ook nog tot het einde van de middag. We spreken een exacte tijd af in de ochtend voor de kennismaking en ook weer een exacte tijd de volgende dag, einde dag voor het ophalen. Het is dus handig om naar de kennismaking voor de zekerheid alvast eten voor 2x en de mand van je hond mee te nemen. Het is wel heel belangrijk dat je die 2 dagen beschikbaar bent om je hond op te kunnen komen halen mocht het niet gaan om wat voor reden dan ook. Aan het eind van die 2 dagen weet je dus meteen of je hond bij mij kan komen logeren tijdens jullie vakantie.

 

WAT KOST DAT?

 

De 2 wendagen met een overnachting  kosten 60 euro.

 

 Ik wil positieve associaties opbouwen bij de nieuwe hond. Lekker buiten zijn en spelen en voor dat hij/zij het doorheeft is het baasje er al weer.

 

ALS HET NIET LUKT....

 

Ik heb altijd een stabiele roedel. Dit komt omdat ik heel kritisch ben met het opnemen in mijn roedel van nieuwe honden. Als er honden zijn die na de kennismaking/wendag niet bij mij kunnen komen, betekent dit niet dat ik de hond niet leuk vind! Het betekent alleen dat de hond helaas om wat voor reden dan ook niet zo goed bij mijn situatie past. Dit is niet altijd leuk om te vertellen en al helemaal niet om te horen als baasje. Maar door vast te houden aan mijn filosofie kan ik de honden die wel bij mij komen logeren dus een geweldige stressvrije vakantie bieden.

 

DE BELEVENISSEN VOLGEN: 

 

Ik maak de hele dag door foto’s en filmpjes, die plaats ik op Instagram (@kikis.hondenhotel)  Facebook en op mijn website. Zo kunnen de baasjes altijd en overal ter wereld zien wat hun hond aan het doen is tijdens zijn/haar vakantie en dan heb je zelf een extra leuke vakantie. 

 

‚Äč

Tijdens ons Whatsapp contact kunnen we een eventuele kennismaking gevolgd door 2 wendagen afspreken.